IDM Club: biliard, bowling, tenis de masa, dart's, snooker
piscina olimpica

Prelungire abonament membru senior la Piscina Olimpica

Abonamentul de membru senior are o valabilitate de 6 luni de la data activarii. Pentru prelungirea acestuia pe urmatoarele 6 luni, trebuie sa achitati taxa de prelungire, care este determinata de cheltuielile facute īn cadrul Zonei Exclusive a clubului (taxa de membru senior, serviciile utilizate si consumatia de bar) īn ultimele 6 luni. Acestea se cumuleaza si cu sumele cheltuite la jocuri, in cadrul clubului, in afara Zonei Exclusive si determina suma care trebuie platita pentru prelungirea calitatii de membru senior pe urmatoarele 6 luni, suma variind conform tabelului de mai jos.

Abonamentele prelungite devin valabile īncepānd din data expirarii abonamentului si nu din data efectuarii platii. Se poate prelungi o singura perioada īn avans.

Prelungire abonament Membru Senior
Taxa individuala Perioada de valabilitate Suma cheltuita īn ultimele
6 luni
360 Lei 6 luni 0-399 Lei
270 Lei 6 luni 400-799 Lei
180 Lei 6 luni 800-1199 Lei
90 Lei 6 luni 1200-1599 Lei
0 Lei 6 luni peste 1600 lei


Membrii seniori titulari la clubul
Piscina (W3) care doresc sa aiba acces si la clubul Wellness 1 (W1) o pot face apelānd la Receptia Biliard. Se va initia un al doilea abonament (cu acces pe acelasi card de membru) pe baza procedurii de Prelungire abonament membru senior. Īn functie de suma cheltuita īn Zona Exclusiva īn ultimele 6 luni, taxa pentru noul abonament se va regasi īntr-una din treptele din tabelul de mai sus. Noul abonament va fi īntotdeauna sincron īn timp cu abonamentul existent, prima taxa fiind proportionala cu timpul ramas pāna la data expirarii abonamentului existent.

Membrii seniori cu o vechime mai mare de 2 ani si membrii seniori care au cheltuieli cumulate īn cadrul Zonei Exclusive a clubului mai mari de 2000 lei au automat acces, īn limita locurilor disponibile, īn clubul Wellness 2 si beneficiaza de acces gratuit la Piscina (W3). Cele 2 cluburi Wellness 1 si Wellness 2 sunt identice iar dumneavoastra beneficiati de aceleasi servicii īn cadrul lor.

Membrii seniori care au drept de a intra īn clubul Wellness 2 dar doresc sa beneficieze īn continuare de serviciile clubului Wellness 1, pot opta:
  • pentru Wellness 1 si automat Piscina (W3) gratuita, renuntānd la Wellness 2, sau
  • pot achita un nou abonament valabil īn clubul Wellness 1, beneficiind īn acelasi timp si de serviciile clubului Wellness 2.
Noul abonament este de asemenea determinat de suma cheltuita īn Zona Exclusiva īn ultimele 6 luni, taxa pentru noul abonament regasidu-se īntr-una din treptele din tabelul Prelungire abonament membru senior de mai sus. Noul abonament va fi sincron īn timp cu abonamentul existent si la 50% din valoarea acestuia. Sumele cheltuite vor fi cumulate pe total, intrānd astfel mai usor īn treptele de reducere.


Tel. 072-BILIARD, 072-BOWLING, 021-316.10.52

Zona Exclusiva *)

Tarif piscina

**

)
08:00 - 24:00
14 Lei / ora

**)Taxarea se face la minut. Totalul contravalorii serviciilor se rotunjeste superior la 10 bani.
Inchiriere prosop, halat baie
7 Lei / prosop
14 Lei / halat
*) Accesul in Zona Exclusiva este permis numai membrilor clubului.

Cum pot deveni membru al Clubului Piscina?

Un alt mod de viata!